Mina tjänster

Vad jag erbjuder...

Samtalspaketet 

I doulasamtalspaketet ingår 3 doulasamtal som kan disponeras fritt innan och efter förlossningen. Samtalen är helt anpassade efter era behov och önskemål. 


Läs mer här! 

Jag bjuder alltid på ett första möte där vi har tillfälle att lära känna varandra. Under vårt första möte försöker jag lyssna in er, de utmaningar ni ser framför er och hur ni skulle vilja ha stöd. Jag kan även berätta lite mer om hur jag som doula kan vara till hjälp i olika situationer och sammanhang. Efter mötet är ni helt fria att välja om ni vill köpa ett doulapaket eller fortsätta er resa utan mig. 


Nedan hittar du mina fyra vanligaste paket. Känner du inte att någon av dem passar just dig är du välkommen att höra av dig så tittar vi på andra lösningar som matchar dina behov. Eftersom vi alla har olika ekonomiska förutsättningar finns även möjligheten att ordna en betalningsplan; så att du slipper betala allt på en gång. Kontakta mig så löser vi det här tillsammans! Doulapaketet

I doulapaketet ingår bland annat två förlossningsförberedande samtal, stöd under själva födseln samt ett eftersamtal någon vecka efter förlossningen. 

 

Läs mer här!

Extrastödspaketet

Extrastödspaketet är en mer generös variant av doulapaketet. Här ingår bland annat möjlighet till fler samtal, stöd under födseln, samtal efter förlossningen samt stöd vid till exempel amning. 

 

Läs mer här!

Partner-snabbkurs

För alla födande och partner som vill se till att ge partnern de bästa förutsättningar att vara det bästa möjliga stödet.


Läs mer här!


unsplash