Extrastödspaketet

Doulan och jag

Amandines Doulaverksamhet

ODIS-utbildad doula verksam i Linköping och Östergötland med omnejd

Extrastödspaketet

För vissa personer känns graviditet och förlossning som mycket skrämmande och därför finns extrastödspaketet. Att ha tillgång till en extra person att bolla med och få stöd av kan uppriktigt göra hela skillnaden. 


Jag bjuder alltid på ett första möte där vi har tillfälle att lära känna varandra. Under vårt första möte försöker jag lyssna in er, de utmaningar ni ser framför er och hur ni skulle vilja ha stöd. Jag kan även berätta lite mer om hur jag som doula kan vara till hjälp i olika situationer och sammanhang. Efter mötet är ni helt fria att välja om ni vill köpa ett doulapaket eller fortsätta er resa utan mig. 


Extrastödspaketet är ett doulapaket med lite extra. Här ingår tre doulasamtal under graviditet där vi bland annat går igenom tidigare erfarenheter, rädslor och tankar. Vi hjälps åt att skriva ett förlossningsbrev och vi pratar om "drömförlossningen" samt vad vi kan påverka och vad som ligger bortom vår kontroll. Vi pratar om hur vi ska skapa en positiv förlossningsupplevelse för både den födande och den eventuella partnern. 

I paketet ingår att jag som doula har förlossningsjour tre veckor runt beräktat förlossningsdatum; en vecka innan och två veckor efter. Sedan är jag också med som stöd under förlossningen. Vi tar fram konkreta och personligt anpassade verktyg som hjälper vid själva förlossningen.

Rådgivning via telefon och mejl ingår från vårt första möte fram till en månad efter förlossningen. 

Cirka en vecka efter födseln har vi ett eftersamtal där vi tillsammans går igenom er upplevelse och känslor kring förlossningen. 


Jag vill poängtera att jag inte är utbildad barnmorska eller förlossningsläkare och kan därför inte erbjuda samtal baserade på vårdkunskap. Finns en stark förlossningsrädsla i botten uppmuntrar jag att söka hjälp på barnmorskemottagning utöver att få hjälp av en doula. 

Amandines Doulaverksamhet

ODIS-utbildad doula verksam i Linköping och Östergötland med omnejd

Doulan och jag

Copyright © All Rights Reserved